KGB JO17-1

13 - 0

SEW B1

13 september 2014 14:30

Na redelijk geslaagde bekerwedstrijden waarin bleek dat ZAP duidelijk een maatje te groot was begonnen we aan de eerste competitiewedstrijd tegen SEW. Van onze tegenstander wisten we niets.

De 1e helft begonnen we geconcentreerd en kwamen al snel op voorsprong. Ons middenveld had de overhand. Met een uitstekende nr. 10 “The wizzard of Ossie” bouwde we onze voorsprong uit. Door het harde werken en het trekken van gaten door onze spits kwamen we keer op keer gevaarlijk voor de goal. Onze keeper en achterhoede bleven geconcentreerd daardoor konden we met 6-0 gaan rusten.

In de 2e helft bleven we goed in positie spelen en de kansen bleven komen. Dit gebeurde niet omdat de tegenstander zo slecht was, maar omdat wij bleven werken en positioneel goed stonden. Onze vleugelaanvallers kwamen keer op keer tot aan de achterlijn en gaven menig goede voorzet.

Al met al werd het 13 – 0. Een uitstekende teamprestatie waar we met z’n allen trots op kunnen zijn. Het harde trainingswerk gebint z’n vruchten af te werpen. De trainingsopkomst is zeer hoog.