KGB JO10-1

Competitie

1e klasse 3

24 maart 2018 8:45

Vandaag staat de vierde wedstrijd uit de voorjaarsreeks op het programma. Martijn is naar de Efteling dus reizen we met 8 spelers af naar Blokker. We moeten al om 08:45 spelen dus vertrekken we om acht uur bij de CNB.

Het lijkt of we nog niet wakker zijn als de scheidsrechter fluit voor het begin van de wedstrijd. Het eerste schot van Blokkers gaat voorlangs maar we zijn gewaarschuwd. De thuisclub is de bovenliggende partij. We zijn steeds een stapje te laat en gaan de fysieke duels uit de weg. Als Stijn op weg naar het doel gaat wordt hij gevloerd en komt hij hard in aanraking met het kunstgras. Het duurt even voordat hij weer opgelapt is. Onderling de bal overspelen mist precisie wat natuurlijk veel kracht kost. Reddingen van Jens zorgen ervoor dat de brilstand na 15 minuten nog op het scorebord staat. En dat is een klein wonder gezien de mogelijkheden van de ploeg uit Blokker. Een goede steekbal van Timo brengt Tristan in stelling en zo komen we 0-1 voor. Rens en Silke zijn sterk aan het verdedigen. Ze zijn maar alleen en de vrije spelers op het middenveld zorgen met afstandsschoten voor 1-1 en 2-1. Vlak voor rust maakt Timo met een fraaie lob er 2-2 van.

Een slechte eerste helft van onze kant maar de stand is in evenwicht. Veel slechter kan het niet in het tweede bedrijf. En dat is ook het geval. Maar als het niet echt lekker draait kan het afmaken van kansen een probleem worden. Hoekschop KGB, Lucas over. Nu is KGB beter en hetzelfde beeld als voor rust bij Blokker, genoeg kansen maar geen doelpunten. Lucas op de lat. Schot Stijn over. Tristan op de paal. En dan zal je zien dat bij een hoekshop vlak voor tijd de bal door de spits van Blokker wordt ingekopt 3-2.

Jammer jongens maar vandaag was het niet goed genoeg voor de 1e klasse. Volgende week schoolvoetbal en daarna pakken we de draad weer op.