Nostalgische theepot hoogtepunt van de wedstrijd!

KGB 6 (zon)

Competitie

Mannen, 6, Groep 1 011

24 november 2013 13:30

Terwijl iedereen rekening hield met het derde vrije weekend op rij, toverde de KNVB verrassend een bekerwedstrijd uit de hoge hoed. Na 2 gemakkelijke overwinningen in de voorgaande beker wedstrijden betekende een overwinning overwintering in het bekertornooi. Deze wetenschap leidde tot gemeen felle discussies in het anders zo eensgezinde KGB-6 kamp. Overwinteren zou betekenen dat er op een toekomstig vrij weekend gevoetbald moest gaan worden waar niet iedereen zin in had. Daar tegenover staat dat bewust verliezen de echte sportman altijd pijn zal doen.

Omdat de discussies geen uitslag gaven werd besloten dat de beste oplossing was om maar gewoon te gaan voetballen. Hoe simpel kan het zijn. Voor zover voetbal op plastic natuurlijk onder de noemer voetbal geschaard kan worden. Maar dat is weer een andere discussie.

De ruststand was 0-1 voor KGB-6 het voetbal was zo slecht dat hier verder geen aandacht aan besteed hoeft te worden in dit wedstrijdverslag.

Terwijl de strijders eenmaal in de kleedkamer zaten kwam er een aangename verassing binnen. Geen vrouwelijk schoon maar de tegenstander met de theepot. Niet onbesproken mag blijven dat deze tegenstander , welke een vrij zware overtreding in de laatste minuut had gemaakt, zijn welgemeende excuses kwam geven en daarnaast ook nog speciaal voor ons de geluks- (thee)pot had meegebracht. Het feest kon beginnen en aan de tweede helft werd niet meer gedacht. Deze theepot waar onze overgrootvaders nog uitgedronken moeten hebben, moest wel extra krachten losmaken voor de tweede helft.

Helaas werkte het averechts. KGB-6 verloor met 3-2 en de tegenstander was Always forward!