Nieuws van de sponsorcommissie

'FC Twente versterkt zich met Griek Limnios'

Vandaag om 13:15  FC Twente gaat haar selectie versterken met Dimitris Limnios. De vleugelaanvaller wordt voor een jaar gehuurd van 1.FC Köln. Vandaag ondergaat hij de medische keuring. meer »


Feyenoord op zoek naar spits: dit zijn de opties

Gisteren om 15:25  Na de transfer van Nicolai Jörgensen zoekt Feyenoord een nieuwe spits. Frank Arnesen is naarstig op zoek naar een versterking, maar een transfer kwam er nog niet. De interesse in Joshua Zirkzee liep op niks uit en ook een bod op Andraz Sporar werd al afgewezen. Wat zijn eigenlijk nog de opties voor Feyenoord? meer »


Deze 5 Eredivisie-routiniers bestormen de top 50 van spelers met de meeste Eredivisiewedstrijden ooit

Gisteren om 13:05  Een nieuw Eredivisieseizoen betekent ook weer nieuwe helden die opstaan bij Eredvisieclubs. Toch spelen komend seizoen ook een aantal ervaren Eredivisie-rotten nog een belangrijke rol bij hun club. Vijf Eredivisiespelers staan al of kunnen komend seizoen tussen de vijftig spelers met de meeste Eredivisiewedstrijden ooit komen.  meer »


De Eerste Divisie begint: Zo verliep de voorbereiding van het gedegradeerde ADO Den Haag

Gisteren om 10:52  In de schaduw van het sportgeweld op de Olympische Spelen gaat het profvoetbal in Nederland weer beginnen. Vrijdag trappen de eerste teams af in de Keuken Kampioen Divisie. Ook ADO Den Haag, FC Emmen en VVV-Venlo, de degradanten van het afgelopen seizoen, komen dit weekend gelijk in actie. Hoe heeft ADO Den Haag herbouwd na een pijnlijk seizoen? meer »


Deze zes Nederlanders maakten een prachtige transfer naar de Ligue 1

1 augustus 2021 18:00  De voorbereidingen lopen op het einde en dat betekent dat we bijna weer kunnen gaan genieten van het nieuwe seizoen. In Frankrijk wordt het extra interessant, want in de Ligue 1 zijn er liefst zes nieuwe Nederlanders te bewonderen. Bij welke clubs zijn zij te bewonderen en wat is hun perspectief? meer »


Samenvatting VfB Stuttgart - FC Barcelona (0-3)

1 augustus 2021 12:00  Ronald Koeman zal tevreden terugkijken op de oefenwedstrijd tegen VfB Stuttgart. FC Barcelona speelde onder aanvoering van veel talenten en Nederlanders Frenkie de Jong en Memphis Depay een prima pot. Er werd, mede door een prachtig doelpunt van Memphis, met 0-3 gewonnen. meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!