Vacatures

Redactielid

20-08-2019

Redactieleden gezocht!

Twee keer per jaar hebben wij een prachtige uitgave van onze clubgids: de Presentatiegids en de Halverwege. Aan de vele artikelen en columns werken enkele vrijwilligers met bloed, zweet en tranen. De laatste twee jaar hebben enkele vrijwilligers de redactie verlaten door onder andere tijdgebrek. De redactie is nu op zoek naar nieuwe redactieleden die de twee gidsen kunnen helpen vullen met leuke en interessante stukken.

De redactie komt twee keer per jaar samen om de vorige uitgave te evalueren en de inhoudsopgave van de volgende editie te bepalen. Na deze bijeenkomst gaat men aan de slag met de stukken, de foto's en de lay-out. Uiteindelijk levert men alles aan op een bepaalde deadline en wordt de gids vormgegeven en gedrukt. Tenslotte gaan de bezorgers op pad om de 1.000 gidsen te verspreiden in Bovenkarspel en omstreken.

Ben jij geïnteresseerd, wil jij (leren) artikelen en columns schrijven? Neem contact op met Liesbeth Gevers (coördinator Redactie, redactie@vvkgb.nl) of met een van de andere redactieleden. Samen zorgen we voor twee nog meer goed gevulde gidsen!

Reageren op de vacature

Dit kan ons helpen, maar is niet verplicht.

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!