Kunstgrasveld - vv K.G.B.

Kunstgrasveld

De weg naar kunstgras... 

Update 29 augustus 2014 (door Nico Bakker, red.)

Week 35: het A-veld is klaar wat betreft het kunstgras. Lijnen, doelen en dug-outs, het is er allemaal. Rondom wordt nog druk gewerkt. De trainingsprimeur was deze week voor de B-jeugd. Zondag 7 september de officiele opening met de aftrap voor de 1e competitie wedstrijd van seizoen 2014-2015, K.G.B. - Berkhout. 


Update 20 augustus 2014 (door Erik de Vries)

Week 7: het kunstgras is uitgerold en strakgetrokken. Een grote groep werknemers is bezig (zelfs tot zaterdagavond) met het nodige knip- en plakwerk. De oude belijning is eruit gesneden en vervangen door spierwitte nieuwe lijnen. De vakken voor de dugouts zijn gereed. Zoals jullie weten mogen de trainers deze absoluut niet verlaten. Overigens zullen de dugouts wisselen van plek. Die van KGB komt nu het verst van de kantine. De bestrating rondom het veld is gereed, er is een start gemaakt met het boren van gaten voor het hekwerk.

De komende twee weken zullen de werkzaamheden worden afgerond. Dit betekent aanleggen hekwerk, borstelen van het veld en inbrengen korrels en afwerking buiten het veld. 


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!