Datum

12 september 2015 14:45

Accommodatie

Onbekend

Na een goede voorbereiding en wisselende successen in het bekerprogramma moesten we de 1e competitie wedstrijd tegen Zouaven B2. De historie leert dat dit altijd beladen en fel bevochten wedstrijden zijn. En ….. dat werd het nu weer.

Zouaven begon beter aan de wedstrijd niet dat ze geconcentreerder of feller waren, maar voetballend kwamen we op dat moment even iets tekort. Door onnodige fouten kwamen we hierdoor op een 2-0 achterstand. Na de 2-0 begonnen we sterker te spelen. De bal werd lekker rond gespeeld en de kansen kwamen. De kansen bleven komen de één nog groter als de ander. We misten zelfs 1 meter voor de goal. Gelukkig maakte Arnoud de 2-1. Voor rust had hij ook de 2-2 op de schoen, maar dat lukte helaas niet.

In de rust hebben we ons voorgenomen niet in paniek te raken. We waren beter en de kansen zouden vanzelf komen. Zelfs al zou het 3-1 worden dan was dit geen reden voor paniek.

Direkt na rust kregen we 2 á 3 100% kansen. Weer geen goals. We bleven strijden en knokken. Door alweer een onnodige fout kwam Zouaven op 3-1 en gelijk daarna op 4-1.  Ondanks deze achterstand bleven we doorgaan en de kansen bleven maar komen. Helaas werd onze aanvoerder met een gele kaart 10 minuten naar de kant gestuurd. Toch bleven we de sterkere partij. Doelpunten bleven tot einde toe uit. Einduitslag 4-1.

Mannen, ik kan over het algemeen tevreden zijn. Er is bij vlagen goed gevoetbald en er is keihard gewerkt om een goed resultaat te behalen. Helaas is dit door het niet benutten van goede kansen en het insluipen van onnodige fouten niet gelukt. Ik ben er van overtuigd dat we de volgende wedstrijden winnen als we met de zelfde inzet en passie spelen. De kansen die komen worden een keer benut. We zullen hier de komende weken veel aandacht aan besteden.