Coronanieuws

Coronaupdate: publiek weer toegestaan op 'De Rozeboom'

23 juni 15:15  Vanaf zaterdag 26 juni is het ook weer toegestaan publiek toe te laten op onze accommodatie. En dat is natuurlijk goed nieuws voor het laatste speelweekend van de KNVB Regiocup.meer »

350x gelezen

Kantinerichtlijnen gedurende Regiocup op De Rozeboom

3 juni 8:00  We mogen gelukkig weer voetballen! We gaan op sportcomplex De Rozeboom voor een veilige sportomgeving en dat krijgen we met elkaar voor elkaar als we de coronamaatregelen opvolgen. Denk de komende weekenden alsjeblieft even aan de onderstaande richtlijnen.meer »

537x gelezen

We mogen allemaal weer voetballen

29 mei 15:15  Goed nieuws. Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen.meer »

491x gelezen

Coronaupdate: besluit KNVB Regiocup jeugd, definitief besluit wacht

25 mei 16:45  Het gaat de goede kant op met de besmettingscijfers en het demissionair kabinet heeft aangekondigd dat versoepelingen zoals beschreven in stap 3 van het openingsplan wellicht al op 5 juni mogelijk zijn. We voeren momenteel overleg met ‘Den Haag’ om met ingang van 5 juni ook het spelen van jeugdwedstrijden buiten de eigen vereniging mogelijk te maken. Deze beide zaken bieden voldoende perspectief om te starten met de verdere voorbereidingen voor het spelen van de KNVB Regiocup voor de jeugd vanaf zaterdag 5 juni. We blijven hierin afhankelijk van een positief besluit van het kabinet.meer »

237x gelezen

Coronaupdate: besluit KNVB Regiocup jeugd uitgesteld

22 mei 15:30  De KNVB was voornemens deze week een beslissing te nemen over de KNVB Regiocup voor de jeugd. Dit besluit stellen zij echter nog even uit. Gezien de positieve ontwikkelingen rondom de coronacijfers, houden ze nog steeds hoop dat er op korte termijn (versnelde) versoepelingen volgen. De KNVB zegt door nu een streep te zouden zetten door de KNVB Regiocup, ontnemen we jeugdvoetballers wellicht onnodig het plezier dat zij beleven aan het spelen van wedstrijden.meer »

382x gelezen

Coronaupdate: gevolgen heropeningsplan en verder

16 mei 12:30  Als de cijfers rond het coronavirus zich in de goede richting blijven ontwikkelen, zet het kabinet per 19 mei de tweede stap in het heropeningsplan, inclusief versoepelingen voor de binnen- en buitensport. We zijn blij dat er hiermee een stapje de goede richting op wordt gezet. Al zijn we natuurlijk niet tevreden dat het voor een grote groep voetballers nog steeds niet mogelijk is te doen wat ze het liefste doen: als team trainen en wedstrijden spelen.meer »

557x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!