Nieuws van de sponsorcommissie

Fantastische opbrengst Rabo ClubSupport-actie

22 november 13:45  In november mocht onze voorzitter Bob Smit een bedrag van € 1.341,82 van de Rabobank in ontvangst nemen. Dit bedrag was de opbrengst van de jaarlijkse ClubSupport-actie, een actie waarbij leden van de Rabobank stemmen konden uitbrengen op hun favoriete verenigingen.meer »

65x gelezen

Koop een auto en sponsor KGB

28 oktober 13:30  Spaar jij mee voor onze club? Word klant bij Broekhuis en sponsor onze club met een bijdrage per product of dienst. meer »

116x gelezen

De Grote Clubactie is gestart

8 oktober 10:00  De verkoop van de loten voor de Grote Clubactie is inmiddels gestart. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons weer in voor spelmateriaal voor de jeugd van KGB. Op dit moment lopen we nog achter met de verkopen in vergelijking met voorgaande jaren. Nog even doorzetten dus! meer »

70x gelezen

Broekhuis Mobiliteitsoplossingen nieuwe sponsor

4 oktober 10:15  Op vrijdag 1 oktober werd een nieuw sponsorcontract met Broekhuis Mobiliteitsoplossingen ondertekend. meer »

224x gelezen

KGB heeft cheque van Deen Supermarkten ontvangen

21 september 11:45  Voor de allerlaatste keer kon in winkelcentrum Streekhof in Bovenkarspel bij Deen Supermarkten de cheque van de Deen Sponsoractie worden opgehaald. Er is 1.250 euro aan KGB overhandigd, opnieuw een fantastisch bedrag!meer »

185x gelezen

Steun KGB met de AH voetbalpassie-actie

10 september 9:00  Vanaf 13 september kan je in de AH-app sparen voor de clubkas van KGB. Want ook KGB kan na het afgelopen jaar wel wat sponsoring gebruiken! Geef daarom nu alvast aan dat je voor KGB wilt sparen. Dan maak je kans op geweldige voetbalprijzen en ben je helemaal klaar voor de het komende seizoen!meer »

251x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!