Nieuws van de sponsorcommissie

Nieuwe shirtsponsors voor diverse teams

22 juni 12:00  In het afgelopen door corona geteisterde seizoen zijn er toch aantal teams in nieuwe wedstrijdtenues gestoken door hun sponsoren. De Vrouwen 1, JO15-1 en Heren 7 zijn compleet in het nieuw gestoken.meer »

58x gelezen

IJssalon Vivaldi verrast KGB met een geweldig bedrag

15 april 10:00  Op woensdag 13 april werd door IJssalon Vivaldi een cheque van € 1.500,= overhandigd aan vv KGB. In het kader van het “goede doelen ijsje” werd KGB verrast met dit fantastische bedrag. meer »

114x gelezen

Espeq nieuwe shirtsponsor JO16-1

11 april 9:00  KGB heeft in Espeq Opleidingen BV een nieuwe shirtsponsor gevonden voor de JO16-1. Op dinsdag 5 april werd de bijbehorende overeenkomst ondertekend in Heerhugowaard. De spelers werden in Bovenkarspel opgehaald met de speciale Espeq bus.meer »

107x gelezen

Allerhoogste verkoop ooit met Grote Clubactie

25 maart 8:00  Het is al enige tijd geleden, maar ook dit jaar deed de KGB-jeugd mee met de Grote Clubactie. En hoe!!! We hadden dit jaar de allerhoogste verkoop ooit. Bijna 3000 loten hebben we verkocht. Dus onze grote dank gaat uit naar alle jeugdleden die dit mogelijk hebben gemaakt, maar ook natuurlijk aan alle trainers/ coaches en begeleiders die de jeugdleden hebben aangespoord om hun beste beentje voor te zetten! meer »

146x gelezen

De Tulip Valley Tulpenactie komt eraan!

11 maart 8:30  Op woensdag 13 april wordt de jaarlijkse Tulpenactie dankzij de medewerking van Tulip Valley weer georganiseerd. KGB heeft het – net als andere verenigingen – zwaar. We kunnen de opbrengst van de actie goed gebruiken. Er wordt dit keer, evenals vorig jaar, niet langs de deuren gegaan. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk tulpen in de voorverkoop reeds te verkopen.meer »

1371x gelezen

Fantastische opbrengst Rabo ClubSupport-actie

22 november 13:45  In november mocht onze voorzitter Bob Smit een bedrag van € 1.341,82 van de Rabobank in ontvangst nemen. Dit bedrag was de opbrengst van de jaarlijkse ClubSupport-actie, een actie waarbij leden van de Rabobank stemmen konden uitbrengen op hun favoriete verenigingen.meer »

116x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!