Nieuws van de sponsorcommissie

Start ballenactie voor KGB

27 mei 20:15  Deze week starten we bij vv KGB met 'de Ballenactie'. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee? De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie! meer »

568x gelezen

Van den Mosselaar Schoenen: een supersponsor die stopt

28 april 8:30  Na ruim 73 jaar beëindigen Hans en Trudy van den Mosselaar, met hulp van zus Jeanet, hun bedrijf, het pand wordt per 1 juli overgenomen door buurman Dirk de Wit Mode. Na de opheffingsuitverkoop sluit het bedrijf definitief de deuren.meer »

270x gelezen

Bijzondere editie Tulpenactie groot succes

4 april 10:30  Op woensdag 31 maart jl. werd tóch de Tulpenactie in dit coronajaar georganiseerd. Dit keer ging de jeugd i.v.m. de coronamaatregelen niet langs de huizen om de prachtige tulpen te koop aan te bieden, maar er werd een alternatief gevonden.meer »

377x gelezen

Deen Supermarkten en KGB: een mooie combinatie

19 maart 10:00  Familiebedrijf Deen Supermarkten houdt op te bestaan. De winkels worden verkocht aan andere supermarktketens. Dit betekent dat Deen Supermarkten uit het straatbeeld gaat verdwijnen. KGB en Deen gaan al jaren terug. Deen heeft KGB op vele manieren financieel ondersteunt.meer »

287x gelezen

De Tulip Valley Tulpenactie komt eraan!

12 maart 11:30  Zo veilig mogelijk en met respect voor de geldende corona-maatregelen organiseert KGB dit jaar wél de jaarlijkse Tulpenactie. KGB heeft het – net als andere verenigingen – zwaar. We kunnen de opbrengst van de actie goed gebruiken.meer »

779x gelezen

Speciale aanbieding KGB Hoody

21 december 12:15  Zo aan het einde van het jaar heeft de KGB kledingshop nog een extra aanbieding. In samenwerking met Muta Sports geven wij een grote korting op de Hooded Sweater uit onze kledinglijn.meer »

235x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!