Nieuws van de sponsorcommissie

KGB heeft cheque van Deen Supermarkten ontvangen

21 september 11:45  Voor de allerlaatste keer kon in winkelcentrum Streekhof in Bovenkarspel bij Deen Supermarkten de cheque van de Deen Sponsoractie worden opgehaald. Er is 1.250 euro aan KGB overhandigd, opnieuw een fantastisch bedrag!meer »

88x gelezen

Steun KGB met de AH voetbalpassie-actie

10 september 9:00  Vanaf 13 september kan je in de AH-app sparen voor de clubkas van KGB. Want ook KGB kan na het afgelopen jaar wel wat sponsoring gebruiken! Geef daarom nu alvast aan dat je voor KGB wilt sparen. Dan maak je kans op geweldige voetbalprijzen en ben je helemaal klaar voor de het komende seizoen!meer »

149x gelezen

Nieuw in het assortiment van de KGB kledingshop een fitted trainingsbroek

6 september 11:30  Een nieuwe fitted trainingsbroek vanaf nu verkrijgbaar in de kledingshop voor de introductieprijs van 30,- euro en binnenkort ook online.meer »

110x gelezen

KGB JO15-1 krijgt nieuwe tassen en sweaters van Taxi Capricornus

6 september 10:30  Dit team van KGB heeft het wel erg goed voor elkaar, naast de gesponsorde trainingspakken, trainingstenues en prachtige KGB shirts, hebben ze dankzij Taxi Capricornus uit Bovenkarspel nu ook tassen en sweaters uit de KGB kledinglijn.meer »

257x gelezen

KGB JO14-1 in nieuwe tenues dankzij bouwbedrijf Toolstra BV en Kreeft autoservice

5 september 10:00  Wat een plaatje, de JO14-1 in complete nieuwe tenues dankzij bouwbedrijf Toolstra BV. en Kreeft autoservice. Beide bedrijven zijn in Enkhuizen gevestigd, en waren tot voor kort zelfs buren op bedrijventerrein Schepenwijk.meer »

390x gelezen

Schrijftalenten gezocht voor de KGB-Presentatiegids

24 augustus 11:30  Zoals bekend presenteert vv KGB jaarlijks een gids met alle wetenswaardigheden over onze vereniging. Door omstandigheden is het aantal redactieleden de afgelopen jaren aanzienlijk teruggelopen en daarom zijn we nu hard op zoek naar nieuw bloed in onze redactie.meer »

253x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!