Nieuws van de sponsorcommissie

Gerrit Leeftink actief als marathonloper

29 november 14:30  We kennen hem als scheidsrechter, rennend over de groene velden of actief in de zaal: Gerrit Leeftink. Sinds corona loopt hij ook lange afstanden. In de zomer en winter traint hij voor de halve marathon, dit jaar met als hoogtepunt Salzburg en Amsterdam.meer »

108x gelezen

JO11-1 zijn helemaal in het nieuw gestoken

24 november 8:15  Dit seizoen zijn ze te bewonderen tijdens uitwedstrijden, in prachtige nieuwe uittenues. Tijdens uit- en thuiswedstrijden, zijn de jongens te bewonderen in prachtige nieuwe trainingspakken.meer »

258x gelezen

KGBingo op zaterdag 3 december voor het G-voetbal

23 november 13:30  Op zaterdag 3 december wordt er een bingo georganiseerd in de kantine van KGB. Er zijn mooie prijzen te verdienen! De entree bedraagt € 15,- en de opbrengst gaat volledig naar het G-voetbal Zwitserland. De eerder aangekondigde Bingo-avond bij KGB op 3 december a.s. gaat in verband met de WK wedstrijden niet door. Deze Bingo-avond wordt nu in 2023 georganiseerd!meer »

79x gelezen

De Grote Clubactie is gestart

27 september 10:00  De verkoop van de loten voor de Grote Clubactie is inmiddels gestart. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons weer in voor spelmateriaal voor de jeugd van KGB. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om een Superlot te kopen als extra steun voor vv KGB, hierdoor heeft men 50x kans op mooie prijzen. Wilt u vv KGB helpen, koop dat een lot bij één van onze jeugdleden!meer »

237x gelezen

Rabobank ClubSupport 2022

9 september 16:30  De Rabobank is erg betrokken bij het verenigingsleven, het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren om hun lokale betrokkenheid te tonen. Jaarlijks stelt de bank op deze manier een deel van hun winst beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Om het budget op een eerlijke manier te verdelen wordt de Rabobank ClubSupport georganiseerd.meer »

373x gelezen

Nieuwe shirtsponsors voor diverse teams

22 juni 12:00  In het afgelopen door corona geteisterde seizoen zijn er toch aantal teams in nieuwe wedstrijdtenues gestoken door hun sponsoren. De Vrouwen 1, JO15-1 en Heren 7 zijn compleet in het nieuw gestoken.meer »

157x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!