Inschrijfformulier - vv K.G.B.

Inschrijfformulier

Op deze pagina kunt u zich inschrijven bij onze vereniging. Na het versturen van dit formulier, gaan wij de inschrijving verwerken.

Inschrijfformulier vv K.G.B.

(Let Op!! Dit is dus de datum waarop de mutatie ingaat, niet wanneer dit is ingevuld.)
Persoonlijke gegevens

Het is door de K.N.V.B. verplicht gesteld dat NIEUWE leden van 16 jaar en ouder een geldig legitimatiebewijs overleggen. S.v.p. soort legitimatie en nummer van het legitimatiebewijs invullen.
Bij in gebreke blijven wordt de aanmelding geweigerd !! Dit geldt niet voor overschrijvingen.
(Wanneer dit nog niet nodig is, vul dan nvt in.)
Soort Lidmaatschap:

Categorie:

Een overschrijving is van toepassing wanneer er in de afgelopen 3 jaar bij een andere vereniging is gespeeld. In indien dit van toepassing is, vermeld dit dan altijd. Dit voorkomt onnodige extra handelingen die inschrijving belemmeren of vertragen.
Machtiging:

De contributie-inning wordt uitgevoerd door ClubCollect namens vv K.G.B. Aan het begin van het seizoen ontvangen de leden een digitaal betaalverzoek waarin zij kunnen aangeven op welke manier zij de contributie willen voldoen. In het betaalverzoek kan bij de betaling de betaalkeuze worden ingevuld.

Nieuwe leden vanaf de JO12 en MO12 dienen tevens een recente pasfoto mee te zenden met dit formulier ten behoeve van de digitale spelerspas. Dit bestand dient in JPEG te worden aangeleverd!

Kies bestandWijzigVerwijder

Eventuele opmerkingen, vragen en/of andere toevoegingen kunnen hier worden opgesteld.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!