Nieuws over toernooien en activiteiten

Kantinerichtlijnen gedurende Regiocup op De Rozeboom

3 juni 8:00  We mogen gelukkig weer voetballen! We gaan op sportcomplex De Rozeboom voor een veilige sportomgeving en dat krijgen we met elkaar voor elkaar als we de coronamaatregelen opvolgen. Denk de komende weekenden alsjeblieft even aan de onderstaande richtlijnen.meer »

249x gelezen

We mogen allemaal weer voetballen

29 mei 15:15  Goed nieuws. Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen.meer »

253x gelezen

Start ballenactie voor KGB

27 mei 20:15  Deze week starten we bij vv KGB met 'de Ballenactie'. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee? De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie! meer »

538x gelezen

Coronaupdate: besluit KNVB Regiocup jeugd uitgesteld

22 mei 15:30  De KNVB was voornemens deze week een beslissing te nemen over de KNVB Regiocup voor de jeugd. Dit besluit stellen zij echter nog even uit. Gezien de positieve ontwikkelingen rondom de coronacijfers, houden ze nog steeds hoop dat er op korte termijn (versnelde) versoepelingen volgen. De KNVB zegt door nu een streep te zouden zetten door de KNVB Regiocup, ontnemen we jeugdvoetballers wellicht onnodig het plezier dat zij beleven aan het spelen van wedstrijden.meer »

140x gelezen

Jaarlijks onderhoud: trainingsvelden buitengebruik

15 mei 8:45  Vanaf maandag 17 mei zijn de trainingsvelden (GRA & GRB) buitengebruik gesteld in verband met groot onderhoud. Het E- & F-veld dienen respectievelijk als vervangende velden tot de zomerstop.meer »

278x gelezen

KGB JO10-1: fanatieke survivaltraining en overheerlijke taart

10 april 14:00  De JO10-1 van KGB heeft vandaag een survivaltraining gedaan bij Fit in West-Friesland. In Blokker hebben ze met zijn allen een survivalbaan bedwongen. Na afloop hiervan konden ze genieten van een overheerlijke taart.meer »

96x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!