Nieuws over toernooien en activiteiten

We gaan weer instuifen

17 juni 10:00  Woensdag 22 juni om 17.00 uur hebben we bij KGB een instuiftraining voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 7 jaar. Je bent van harte welkom bij KGB op het hoofdveld om 16.45 uur.meer »

43x gelezen

Komend weekend Tulip Valley Jeugdtoernooien

10 juni 14:30  Komend weekend zijn de Tulip Valley Jeugdtoernooien.meer »


Zomertrainingen bij KGB

7 juni 11:45  Wil jij trainen als een prof? Wil jij professionele looptraining volgen en het komende seizoen goed starten door fitter, atletischer en sneller te zijn? Doe dan deze zomer mee aan het 7 weken trainingsprogramma van ViSi Sports en ontvang een ViSi Sports Ontwikkel Rapport! meer »

136x gelezen

Jaarlijks onderhoud: trainingsvelden buitengebruik

9 mei 8:45  Vanaf maandag 9 mei zijn de trainingsvelden (GRA & GRB) buitengebruik gesteld in verband met groot onderhoud. Het E- & F-veld dienen respectievelijk als vervangende velden tot de zomerstop.meer »

566x gelezen

Succesvolle Opendag bij KGB met veel enthousiasme en zon

4 mei 15:45  Op woensdag 4 mei hebben circa 100 jongens en meisjes deelgenomen aan de Opendag bij voetbal vereniging K.G.B. Zonder de inzet van onze vrijwilligers was dit niet mogelijk geweest, daarom willen wij namens de organisatie en deelnemers de vrijwilligers van de Opendag van harte bedanken.meer »

169x gelezen

KGB start met Maatschappelijke Dienst Tijd Sport

29 maart 16:15  Het verenigingsleven bloeit evenals de rest van de samenleving op, nu de beperkingen zijn vervallen. Eindelijk kan iedereen, jong en oud, weer trainen en wedstrijden spelen op de club, op het veld én in de zaal. Een uitgelezen moment om te starten met Maatschappelijke Dienst Tijd Sport (MDT Sport).meer »

135x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!