Nieuws over toernooien en activiteiten

Binnenkort op jouw deurmat: Halverwege 2021-2022

4 januari 13:45  Ondanks alle corona-perikelen en het gebrek aan voetbalactiviteiten ligt er toch weer een nieuwe gids voor alle leden, vrijwilligers en sponsoren klaar. Hier is door de redactie van KGB de afgelopen maanden keihard aan gewerkt.meer »

188x gelezen

19 november is de jaarlijkse ALV

29 oktober 13:30  Minimaal éénmaal per jaar wordt een Algemene Ledenvergadering (ALV) georganiseerd. De ALV is het hoogste besluitvormingsorgaan van de vereniging. Leden van vv K.G.B. ontvangen hiervoor een uitnodiging.meer »

244x gelezen

De Grote Clubactie is gestart

8 oktober 10:00  De verkoop van de loten voor de Grote Clubactie is inmiddels gestart. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons weer in voor spelmateriaal voor de jeugd van KGB. Op dit moment lopen we nog achter met de verkopen in vergelijking met voorgaande jaren. Nog even doorzetten dus! meer »

69x gelezen

Scheidsrechters: 'collega's gezocht (m/v)'

6 oktober 10:30  Zonder scheidsrechters geen voetbal en geen fairplay op de voetbalvelden. De rol van de scheidsrechter in het veld is enorm belangrijk als het gaat om spelplezier, het toepassen van de regels en voorkomen en oplossen van conflicten. Daarom lanceren de KNVB en ARAG samen de wervingscampagne “Collega’s gezocht (m/v)” om meer scheidsrechters actief te krijgen op de voetbalvelden.meer »

236x gelezen

Vrouwen 30+ zoeken 'gezellige' versterking

9 september 11:30  We zijn voor ons Vrouwen 30+ team op zoek naar versterking. Lijkt het je leuk om een balletje te trappen en dat een aantal keer op de vrijdagavond, dan horen we het graag. Het is op een half veld en er is veel gezelligheid!!meer »

128x gelezen

Vrijdag 3 september start Tulip Valley voetbalschool

31 augustus 10:15  Op vrijdag 3 september start ook het nieuwe seizoen van de Tulip Valley voetbalschool. Om onze jeugdspelers en -speelsters zich nog verder te laten ontwikkelen bieden we onze jeugdspelers op de vrijdagavond een voetbalschool aan.meer »

877x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!