Nieuws over toernooien en activiteiten

Vrouwen 30+ zoeken 'gezellige' versterking

9 september 11:30  We zijn voor ons Vrouwen 30+ team op zoek naar versterking. Lijkt het je leuk om een balletje te trappen en dat een aantal keer op de vrijdagavond, dan horen we het graag. Het is op een half veld en er is veel gezelligheid!!meer »

63x gelezen

Vrijdag 3 september start Tulip Valley voetbalschool

31 augustus 10:15  Op vrijdag 3 september start ook het nieuwe seizoen van de Tulip Valley voetbalschool. Om onze jeugdspelers en -speelsters zich nog verder te laten ontwikkelen bieden we onze jeugdspelers op de vrijdagavond een voetbalschool aan.meer »

776x gelezen

Enige echte 'Ome Henkplein' onthuld

20 juni 19:45  Op zaterdag 19 juni werd het 'Ome Henkplein' door de familie van Henk Cnosssen onthuld. Door de coronamaatregelen was het een aantal keren uitgesteld, maar nu was het dan eindelijk zover. meer »

970x gelezen

Kantinerichtlijnen gedurende Regiocup op De Rozeboom

3 juni 8:00  We mogen gelukkig weer voetballen! We gaan op sportcomplex De Rozeboom voor een veilige sportomgeving en dat krijgen we met elkaar voor elkaar als we de coronamaatregelen opvolgen. Denk de komende weekenden alsjeblieft even aan de onderstaande richtlijnen.meer »

537x gelezen

We mogen allemaal weer voetballen

29 mei 15:15  Goed nieuws. Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen.meer »

491x gelezen

Start ballenactie voor KGB

27 mei 20:15  Deze week starten we bij vv KGB met 'de Ballenactie'. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee? De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie! meer »

805x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!