Nieuws uit de vereniging - vv K.G.B.

Nieuws uit de vereniging

Opendag 2023: nieuwe onderdelen en grootste opzet

Gisteren, 28 maart 10:30  Op woensdag 3 mei 2023 is de jaarlijkse Opendag bij KGB. We gaan weer ons best doen om deze editie weer tot een groot succes te maken. Dit jaar hebben we weer nieuwe onderdelen en is de toegang is weer voor iedereen gratis.meer »

141x gelezen

Nieuws van de Scheidsrechterscommissie

27 maart 13:15  Het heeft even geduurd maar de Scheidsrechterscommissie is na enige tijd zoeken en lobbyen weer compleet. Ook zijn de taken die de commissie heeft, opnieuw verdeeld en kunnen we weer voort. Alle leden zullen zich samen met het bestuur gaan inspannen voor werving nieuwe scheidsrechters.meer »

29x gelezen

KGB organiseert Doe Dag op zaterdag 24 juni

27 maart 8:30  Zaterdag 24 juni organiseert KGB van 09.30 uur tot 15.00 uur een KGB Doe Dag. Op deze dag steken we de handen uit de mouwen om het complex op te ruimen, reclameborden schoon te maken, tafels, stoelen, banken te verven en nog veel meer.meer »

126x gelezen

Feestelijke reünie selectieteams 1998 vv KGB

6 maart 15:15  Op zaterdag 4 maart 2023 kwamen na 25 jaar de selectieteams uit (ongeveer het jaar) 1998 voor het eerst weer eens bijeen in de kantine van KGB. Ruim 100 personen waren aanwezig uit de nabije omgeving en uit andere delen van het land. Ze keken terug op hun rijke carrières bij onze vereniging.meer »

532x gelezen

De Tulip Valley Tulpenactie komt eraan!

27 februari 14:45  Op woensdag 5 april wordt de jaarlijkse Tulpenactie dankzij de medewerking van Tulip Valley weer georganiseerd. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk tulpen in de voorverkoop reeds te verkopen, zodat er het minste werk in gaat zitten. De trainers/begeleiders krijgen een individuele uitnodiging van de Jeugdcommissie om deel te nemen aan deze actie, hierin wordt ook de werkwijze bekend gemaaktmeer »

327x gelezen

Follow up afsluiten sportcomplex De Rozeboom

16 februari 13:15  Na de vorige opmerkingen op deze website inzake de problemen rondom het afsluiten van het complex is er weinig verbetering geconstateerd. De afgelopen weken hebben de lichten op het hoofdveld weer een paar keer s’ nachts gebrand, bleven de deuren en hekken open staan en was het nog steeds te moeilijk om de aan- en uitschakelaar van de lichten in de gangen te gebruiken. “Aan” zetten lukt nog wel maar “uit” is blijkbaar te veel gevraagd.meer »

157x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!