Nieuws uit de vereniging

Afsluiten van het sportcomplex

Vandaag, 30 november 11:15  Regelmatig heeft het bestuur de afgelopen weken helaas moeten constateren dat de deuren van de gang naar de kleedkamers niet worden afgesloten, de hekken van het complex niet worden afgesloten en de lampen in de gang naar de kleedkamers niet uit worden gedaan. Deze lampen blijven dus de hele nacht branden. Dus nogmaals het verzoek aan degene die het laatst het complex verlaat om alles af te sluiten en de lichten uit te doen.meer »

77x gelezen

Gerrit Leeftink actief als marathonloper

Gisteren, 29 november 14:30  We kennen hem als scheidsrechter, rennend over de groene velden of actief in de zaal: Gerrit Leeftink. Sinds corona loopt hij ook lange afstanden. In de zomer en winter traint hij voor de halve marathon, dit jaar met als hoogtepunt Salzburg en Amsterdam.meer »

86x gelezen

JO11-1 zijn helemaal in het nieuw gestoken

24 november 8:15  Dit seizoen zijn ze te bewonderen tijdens uitwedstrijden, in prachtige nieuwe uittenues. Tijdens uit- en thuiswedstrijden, zijn de jongens te bewonderen in prachtige nieuwe trainingspakken.meer »

245x gelezen

KGBingo op zaterdag 3 december voor het G-voetbal

23 november 13:30  Op zaterdag 3 december wordt er een bingo georganiseerd in de kantine van KGB. Er zijn mooie prijzen te verdienen! De entree bedraagt € 15,- en de opbrengst gaat volledig naar het G-voetbal Zwitserland.meer »

58x gelezen

We gaan opnieuw instuifen

21 oktober 8:15  Woensdag 26 oktober om 17.30 uur hebben we bij KGB een instuiftraining voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 8 jaar. Je bent van harte welkom bij KGB op het hoofdveld om 17.15 uur.meer »

93x gelezen

4 november is de jaarlijkse ALV

20 oktober 11:00  Minimaal éénmaal per jaar wordt een Algemene Ledenvergadering (ALV) georganiseerd. De ALV is het hoogste besluitvormingsorgaan van de vereniging. Leden van vv K.G.B. ontvangen hiervoor een uitnodiging.meer »

215x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!