Nieuws van de jeugdcommissie - vv K.G.B.

Nieuws van de jeugdcommissie

Opendag 2023: nieuwe onderdelen en grootste opzet

Gisteren, 28 maart 10:30  Op woensdag 3 mei 2023 is de jaarlijkse Opendag bij KGB. We gaan weer ons best doen om deze editie weer tot een groot succes te maken. Dit jaar hebben we weer nieuwe onderdelen en is de toegang is weer voor iedereen gratis.meer »

141x gelezen

Nieuws van de Scheidsrechterscommissie

27 maart 13:15  Het heeft even geduurd maar de Scheidsrechterscommissie is na enige tijd zoeken en lobbyen weer compleet. Ook zijn de taken die de commissie heeft, opnieuw verdeeld en kunnen we weer voort. Alle leden zullen zich samen met het bestuur gaan inspannen voor werving nieuwe scheidsrechters.meer »

29x gelezen

De Tulip Valley Tulpenactie komt eraan!

27 februari 14:45  Op woensdag 5 april wordt de jaarlijkse Tulpenactie dankzij de medewerking van Tulip Valley weer georganiseerd. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk tulpen in de voorverkoop reeds te verkopen, zodat er het minste werk in gaat zitten. De trainers/begeleiders krijgen een individuele uitnodiging van de Jeugdcommissie om deel te nemen aan deze actie, hierin wordt ook de werkwijze bekend gemaaktmeer »

327x gelezen

Follow up afsluiten sportcomplex De Rozeboom

16 februari 13:15  Na de vorige opmerkingen op deze website inzake de problemen rondom het afsluiten van het complex is er weinig verbetering geconstateerd. De afgelopen weken hebben de lichten op het hoofdveld weer een paar keer s’ nachts gebrand, bleven de deuren en hekken open staan en was het nog steeds te moeilijk om de aan- en uitschakelaar van de lichten in de gangen te gebruiken. “Aan” zetten lukt nog wel maar “uit” is blijkbaar te veel gevraagd.meer »

157x gelezen

Meest verkochte loten Grote Clubactie 2022

13 februari 13:15  Ieder jaar wordt er gekeken naar de persoon die de meeste loten heeft verkocht voor de Grote Clubactie. Dit jaar was dat Mark op den Kelder van de JO-14 met in totaal het onwaarschijnlijke aantal van 424 verkochte loten. Wat een topper, Mark!meer »

200x gelezen

Tulip Valley Jeugdtoernooien komen eraan

8 februari 15:45  Op zaterdag 10 en zondag 11 juni vinden de Tulip Valley Jeugdtoernooien voor alle jeugdteams weer plaats. Voetballend Nederland zal Bovenkarspel weer aan doen om voor de diverse 'cups' te spelen.meer »

115x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!