Nieuws van de jeugdcommissie

Steun KGB met de AH voetbalpassie-actie

10 september 9:00  Vanaf 13 september kan je in de AH-app sparen voor de clubkas van KGB. Want ook KGB kan na het afgelopen jaar wel wat sponsoring gebruiken! Geef daarom nu alvast aan dat je voor KGB wilt sparen. Dan maak je kans op geweldige voetbalprijzen en ben je helemaal klaar voor de het komende seizoen!meer »

139x gelezen

Nieuw in het assortiment van de KGB kledingshop een fitted trainingsbroek

6 september 11:30  Een nieuwe fitted trainingsbroek vanaf nu verkrijgbaar in de kledingshop voor de introductieprijs van 30,- euro en binnenkort ook online.meer »

102x gelezen

KGB JO15-1 krijgt nieuwe tassen en sweaters van Taxi Capricornus

6 september 10:30  Dit team van KGB heeft het wel erg goed voor elkaar, naast de gesponsorde trainingspakken, trainingstenues en prachtige KGB shirts, hebben ze dankzij Taxi Capricornus uit Bovenkarspel nu ook tassen en sweaters uit de KGB kledinglijn.meer »

252x gelezen

KGB JO14-1 in nieuwe tenues dankzij bouwbedrijf Toolstra BV en Kreeft autoservice

5 september 10:00  Wat een plaatje, de JO14-1 in complete nieuwe tenues dankzij bouwbedrijf Toolstra BV. en Kreeft autoservice. Beide bedrijven zijn in Enkhuizen gevestigd, en waren tot voor kort zelfs buren op bedrijventerrein Schepenwijk.meer »

383x gelezen

Vrijdag 3 september start Tulip Valley voetbalschool

31 augustus 10:15  Op vrijdag 3 september start ook het nieuwe seizoen van de Tulip Valley voetbalschool. Om onze jeugdspelers en -speelsters zich nog verder te laten ontwikkelen bieden we onze jeugdspelers op de vrijdagavond een voetbalschool aan.meer »

776x gelezen

Gezocht keeperstrainers voor de jeugd

16 augustus 16:00  De jeugdopleiding van KGB is op zoek naar keeperstrainers. De trainingen vinden elke vrijdagavond plaats. Ervaring als trainer is geen pre, maar wel gemakkelijk.meer »

64x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!