Nieuws van de jeugdcommissie - vv K.G.B.

Nieuws van de jeugdcommissie

Lichtmasten tijdens de trainingen

Gisteren, 29 september 9:45  Nu de dagen toch weer wat korter worden moeten de lichtmasten tijdens de trainingen weer aan.meer »

388x gelezen

Nieuw driejarig sponsorcontract tussen vv K.G.B. en ING

13 september 11:30  Voetbalvereniging K.G.B. gaat een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus jl. ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. K.G.B. is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. De laatste tien jaar is ING al een vertrouwde partner van de vereniging, met deze nieuwe verbintenis is men erg tevreden.meer »

278x gelezen

KGB JO13-1 in compleet nieuwe tenues dankzij twee mooie bedrijven

11 september 9:30  De KGB JO13-1 is afgelopen weekend in compleet nieuwe tenues gestoken dankzij Schoonmaakbedrijf Poeser en Muurfreesbedrijf P. Buijsman.meer »

119x gelezen

Rabobank ClubSupport 2023 van start

6 september 17:30  De Rabobank is erg betrokken bij het verenigingsleven, het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren om hun lokale betrokkenheid te tonen. Jaarlijks stelt de bank op deze manier een deel van hun winst beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Om het budget op een eerlijke manier te verdelen wordt de Rabobank ClubSupport georganiseerd.meer »

213x gelezen

De Grote Clubactie gaat binnenkort van start

30 augustus 10:00  De verkoop van de loten voor de Grote Clubactie gaat op zaterdag 23 september . Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons weer in voor spelmateriaal en kleding voor de jeugd van KGB. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om een Superlot te kopen als extra steun voor vv KGB, hierdoor heeft men 50x kans op mooie prijzen. Wilt u vv KGB helpen, koop dat een lot bij één van onze jeugdleden!meer »

640x gelezen

De KGB Kabouters gaan weer beginnen

24 augustus 16:30  We gaan weer beginnen! Woensdag 6 september om 17.00 uur starten wij met de eerste training voor de kabouters (vanaf 4 jaar), JO-7 en JO-8. Jongens/meisjes (vanaf 4 jaar) die ook eens willen mee trainen zijn ook van harte welkom. Tot de 6e!

109x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!