Nieuws van de jeugdcommissie

Coronaupdate: licht aan het einde van de tunnel?

17 januari 21:30  Vanaf 15 januari is het weer voor iedereen mogelijk om te trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden op de club, op het veld én in de zaal, zonder beperkingen in groepsgrootte of tijdstip.meer »

45x gelezen

Fantastische opbrengst Rabo ClubSupport-actie

22 november 13:45  In november mocht onze voorzitter Bob Smit een bedrag van € 1.341,82 van de Rabobank in ontvangst nemen. Dit bedrag was de opbrengst van de jaarlijkse ClubSupport-actie, een actie waarbij leden van de Rabobank stemmen konden uitbrengen op hun favoriete verenigingen.meer »

65x gelezen

Coronaupdate: verscherpte maatregelen

13 november 17:15  Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal.meer »

223x gelezen

19 november is de jaarlijkse ALV

29 oktober 13:30  Minimaal éénmaal per jaar wordt een Algemene Ledenvergadering (ALV) georganiseerd. De ALV is het hoogste besluitvormingsorgaan van de vereniging. Leden van vv K.G.B. ontvangen hiervoor een uitnodiging.meer »

244x gelezen

De Grote Clubactie is gestart

8 oktober 10:00  De verkoop van de loten voor de Grote Clubactie is inmiddels gestart. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons weer in voor spelmateriaal voor de jeugd van KGB. Op dit moment lopen we nog achter met de verkopen in vergelijking met voorgaande jaren. Nog even doorzetten dus! meer »

69x gelezen

Scheidsrechters: 'collega's gezocht (m/v)'

6 oktober 10:30  Zonder scheidsrechters geen voetbal en geen fairplay op de voetbalvelden. De rol van de scheidsrechter in het veld is enorm belangrijk als het gaat om spelplezier, het toepassen van de regels en voorkomen en oplossen van conflicten. Daarom lanceren de KNVB en ARAG samen de wervingscampagne “Collega’s gezocht (m/v)” om meer scheidsrechters actief te krijgen op de voetbalvelden.meer »

236x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!