Nieuws van het hoofdbestuur

Steun KGB met de AH voetbalpassie-actie

10 september 9:00  Vanaf 13 september kan je in de AH-app sparen voor de clubkas van KGB. Want ook KGB kan na het afgelopen jaar wel wat sponsoring gebruiken! Geef daarom nu alvast aan dat je voor KGB wilt sparen. Dan maak je kans op geweldige voetbalprijzen en ben je helemaal klaar voor de het komende seizoen!meer »

139x gelezen

Vrouwen 30+ zoeken 'gezellige' versterking

9 september 11:30  We zijn voor ons Vrouwen 30+ team op zoek naar versterking. Lijkt het je leuk om een balletje te trappen en dat een aantal keer op de vrijdagavond, dan horen we het graag. Het is op een half veld en er is veel gezelligheid!!meer »

63x gelezen

Nieuw in het assortiment van de KGB kledingshop een fitted trainingsbroek

6 september 11:30  Een nieuwe fitted trainingsbroek vanaf nu verkrijgbaar in de kledingshop voor de introductieprijs van 30,- euro en binnenkort ook online.meer »

102x gelezen

KGB JO15-1 krijgt nieuwe tassen en sweaters van Taxi Capricornus

6 september 10:30  Dit team van KGB heeft het wel erg goed voor elkaar, naast de gesponsorde trainingspakken, trainingstenues en prachtige KGB shirts, hebben ze dankzij Taxi Capricornus uit Bovenkarspel nu ook tassen en sweaters uit de KGB kledinglijn.meer »

252x gelezen

KGB JO14-1 in nieuwe tenues dankzij bouwbedrijf Toolstra BV en Kreeft autoservice

5 september 10:00  Wat een plaatje, de JO14-1 in complete nieuwe tenues dankzij bouwbedrijf Toolstra BV. en Kreeft autoservice. Beide bedrijven zijn in Enkhuizen gevestigd, en waren tot voor kort zelfs buren op bedrijventerrein Schepenwijk.meer »

383x gelezen

Vers bloed in het hoofdbestuur: welkom Nikki

3 september 9:00  Gedurende het afgelopen seizoen fungeerde Danny Stuurop als interim secretaris, in de Algemene Ledenvergadering van het seizoen 2019/2020 had hij aangegeven zijn functie ter beschikking te stellen. Gelukkig heeft het bestuur vrij snel een vervanger voor Danny gevonden, bij het voormalige West Frisia in Enkhuizen. Nikki Oud was daar tot de totstandkoming van SV Enkhuizen secretaris. Zij is bereid gevonden om dezelfde functie binnen vv KGB te aanvaarden. meer »

407x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!