Nieuws van het hoofdbestuur

Coronaupdate: licht aan het einde van de tunnel?

17 januari 21:30  Vanaf 15 januari is het weer voor iedereen mogelijk om te trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden op de club, op het veld én in de zaal, zonder beperkingen in groepsgrootte of tijdstip.meer »

45x gelezen

Coronaupdate: alweer een update...

11 januari 16:30  Een nieuw jaar, met nieuwe kansen. De onzekerheid vanwege de nieuwe Omikron-variant was, en is nog steeds, groot. Hierdoor is het helaas nog steeds niet mogelijk om onze sport te beleven zoals we dat het liefste doen, met elkaar op het veld, in de zaal of langs de lijn. De eerstvolgende persconferentie staat voor a.s. vrijdag 14 januari geagendeerd, met hopelijk enige versoepelingen.meer »

186x gelezen

Binnenkort op jouw deurmat: Halverwege 2021-2022

4 januari 13:45  Ondanks alle corona-perikelen en het gebrek aan voetbalactiviteiten ligt er toch weer een nieuwe gids voor alle leden, vrijwilligers en sponsoren klaar. Hier is door de redactie van KGB de afgelopen maanden keihard aan gewerkt.meer »

188x gelezen

Coronaupdate: verscherpte maatregelen

29 november 16:15  Wellicht overbodig (iedereen zal de persconferentie van afgelopen vrijdag wel gezien hebben): Het kabinet geeft besloten dat er vanaf 28-11-2021 om 17.00 uur door niemand meer mag worden getraind op de velden van KGB. Dit verbod geldt totdat er door het kabinet weer andere maatregelen worden afgekondigd. Bestuur van vv KGB

166x gelezen

Fantastische opbrengst Rabo ClubSupport-actie

22 november 13:45  In november mocht onze voorzitter Bob Smit een bedrag van € 1.341,82 van de Rabobank in ontvangst nemen. Dit bedrag was de opbrengst van de jaarlijkse ClubSupport-actie, een actie waarbij leden van de Rabobank stemmen konden uitbrengen op hun favoriete verenigingen.meer »

65x gelezen

Coronaupdate: verscherpte maatregelen

13 november 17:15  Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal.meer »

223x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!