Nieuws van het hoofdbestuur

Gezellige voetballers of -sters bij KGB gezocht

11 juni 11:15  Het is de bedoeling om in het komende seizoen 2021-2022 bij KGB te starten met een splinternieuw seniorenteam bij KGB. Helaas is dit team nog net niet compleet. Het team bestaat uit een aantal heren én een aantal dames. meer »

228x gelezen

Kantinerichtlijnen gedurende Regiocup op De Rozeboom

3 juni 8:00  We mogen gelukkig weer voetballen! We gaan op sportcomplex De Rozeboom voor een veilige sportomgeving en dat krijgen we met elkaar voor elkaar als we de coronamaatregelen opvolgen. Denk de komende weekenden alsjeblieft even aan de onderstaande richtlijnen.meer »

257x gelezen

We mogen allemaal weer voetballen

29 mei 15:15  Goed nieuws. Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen.meer »

253x gelezen

Start ballenactie voor KGB

27 mei 20:15  Deze week starten we bij vv KGB met 'de Ballenactie'. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee? De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie! meer »

543x gelezen

Coronaupdate: besluit KNVB Regiocup jeugd, definitief besluit wacht

25 mei 16:45  Het gaat de goede kant op met de besmettingscijfers en het demissionair kabinet heeft aangekondigd dat versoepelingen zoals beschreven in stap 3 van het openingsplan wellicht al op 5 juni mogelijk zijn. We voeren momenteel overleg met ‘Den Haag’ om met ingang van 5 juni ook het spelen van jeugdwedstrijden buiten de eigen vereniging mogelijk te maken. Deze beide zaken bieden voldoende perspectief om te starten met de verdere voorbereidingen voor het spelen van de KNVB Regiocup voor de jeugd vanaf zaterdag 5 juni. We blijven hierin afhankelijk van een positief besluit van het kabinet.meer »

94x gelezen

Coronaupdate: besluit KNVB Regiocup jeugd uitgesteld

22 mei 15:30  De KNVB was voornemens deze week een beslissing te nemen over de KNVB Regiocup voor de jeugd. Dit besluit stellen zij echter nog even uit. Gezien de positieve ontwikkelingen rondom de coronacijfers, houden ze nog steeds hoop dat er op korte termijn (versnelde) versoepelingen volgen. De KNVB zegt door nu een streep te zouden zetten door de KNVB Regiocup, ontnemen we jeugdvoetballers wellicht onnodig het plezier dat zij beleven aan het spelen van wedstrijden.meer »

144x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!