3 - 1

Gieterveen 1 (zon)

18 augustus 2018 17:00

Gieterveen is op “trainingskamp” in Westfriesland. De Drenten hebben hun basiskamp op camping De Gouwe Stek. Ze spelen 4de klasse en wilden graag spelen tegen KGB. Een combinatieteam voor KGB kwam in het veld met merendeel spelers die vrijdag niet in actie waren gekomen.
Hier hetzelfde beeld als vrijdag. KGB met de meeste kansen maar wel op achterstand na een foutje in de achterste linie (37ste minuut). Na de rust een veel fitter KGB en constant spel op de helft van Gieterveen. Doelpunten konden niet uitblijven. De gelijkmaker kwam na een kwartier, Mike Boere was de maker, hij schiet hoog en hard binnen na een assist van Juan Takken.
In de 68ste minuut de verdiende voorsprong voor KGB. Het is gastspeler Ruud Hendriks met een enorme uithaal, de bal verdwijnt in de bovenhoek: 2 – 1.
Ook de derde treffer is mooi. Nu is het Sylvio Bulterman die vanaf de rand 16 meter met een streep de doelman van Gieterveen verschalkt, assist Sander Kolkman.
Vermeldenswaardig is dat Jeroen Visch z’n debuut maakte als coach van KGB 2 en Linze de Jong voor het eerst dit seizoen de vlag ter hand nam en dit uitstekend deed.

Statistieken:
37' 0 - 1 Gieterveen
61' 1 - 1 Mike Boere
68' 2 - 1 Ruud Hendriks
83' 3 - 1 Sylvio Bulterman

KGB 2: Dirk Bakker, Estiven Wulf, Sam Doorn, Lorenzo van de Beek, Marijn de Wit, Ruud Hendriks, Juan Takken, Sander Kolkman, Sebastiaan Mulder, Mike Boere, Sylvio Bulterman, Erdinc Gedik, Tim Appelman en Menno Kuin.